In cadrul "curateniei de primavara" promise de finantatorul echipei din Bulevardul Ghencea, Marius Croitoru va fi imprumutat la echipa de fotbal Ceahlaul Piatra-Neamt pana la finalul acestui campionat, dupa ce finantatorii Stelei, Gigi Becali, si Ceahlaului, Gheorghe Stefan, au ajuns la o intelegere.

Oficialul de sub Pietricica a declarat ca negocierile nu au fost deloc floare la ureche, reusind sa fie, pana la final, destul de convingator in incercarea de a-l aduce pe stelist la echipa sa.

"I-am spus lui Gigi sa il lase pe Croitoru la Ceahlaul pentru ca si jucatorul vrea acest lucru. A ramas sub forma de imprumut pentru ca, daca jucatorul se va transfera, va pleca de la Steaua cu un contract mai mare decat din postura de jucator al Ceahlaului", a adaugat Gheorghe stefan.

Conform intelegerii dintre cele doua cluburi, Marius Croitoru va fi platit de Ceahlaul pana la finalul sezonului, urmand ca, din vara, jucatorul sa se intoarca sub comanda lui Marius Lacatus.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.