Intr-un interviu acordat ieri ziarului "Gazzetta dello Sport", atacantul lui AC Fiorentina, Adrian Mutu, a tinut sa faca unele precizari referitoare la incidentul cu adversarul Baiocco din meciul cu Catania.

Duminica, pe "Artemio Franchi", in duelul Fiorentina - Catania (scor 2-1), Mutu a fost cel mai bun jucator de pe teren. La scorul de 1-1, in minutul 71, internationalul român a inscris cu o "ghiulea" de la aproximativ 20 de metri, sutul sau aducind victoria formatiei antrenate de Prandelli. Imediat dupa cel de-al 14-lea gol stagional, Mutu a dat-o in spectacol pentru tribuna. La un moment dat, "Briliantul" a inceput chiar sa danseze in jurul balonului, enervindu-l la culme pe jucatorul Cataniei, Baiocco. Deranjat, Baiocco a declarat la finalul partidei ca "Mutu este lipsit de fair-play, ar trebui sa-si ceara scuze".

Mutu: "Si Ibrahimovici ascunde mingea"

In "Gazetta dello Sport", Adrian Mutu a explicat ca nu are niciun motiv sa-si ceara scuze "In acel moment, am dansat pentru ca ma gindeam doar cum sa fac sa treaca timpul mai repede, sa tin cit mai mult de minge si sa-mi ajut echipa. De ce nu s-au simtit jigniti jucatorii si de numerele personale ale lui Zlatan Ibrahimovici? Si el ascunde balonul, danseaza in jurul lui, face acelasi spectacol. De ce trebuie sa ne scuzam pentru virtuozitatea noastra? In cariera mea, mereu am avut respect fata de adversari".

Cele citeva secunde in care Adrian Mutu a dansat in fata lui Baiocco sint deja transpuse intr-un filmulet pe telefoanele mobile ale fanilor Fiorentinei. "Aproape toti suporterii au acest clip pe mobil", a scris, ieri, `fiorentina.it`.

Vrea Cupa UEFA

Cit priveste obiectivul Fiorentinei pentru actualul sezon, Adrian Mutu afirma cu tarie ca acesta nu poate fi decit unul singur: cistigarea Cupei UEFA. "Daca ar fi sa aleg intre cistigarea Cupei UEFA si calificarea cu Fiorentina in grupele Ligii Campionilor, atunci as opta pentru prima varianta. Acest oras are nevoie de un trofeu, merita sa aducem o cupa in vitrina clubului. Apoi, dupa ce cistigam Cupa UEFA, vom juca in Supercupa Europei, asa ca viitorul suna bine. Dar, drumul este lung, trebuie sa-l parcurgem la pas. Putem ajunge si in Liga Campionilor, daca vom incheia `Serie A` cu 73 de puncte", a spus Mutu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.