Ieri, la sediul EHF de la Viena, nu mai putin de sase formatii romanesti s-au aflat in urnele tragerii la sorti pentru fazele superioare ale intrecerilor europene de handbal.
Dintre acestea, cel mai asteptat duel se anunta a fi cel dintre competitoarele noastre feminine Tomis Constanta si Dunarea Braila, care se vor “bate” in sferturile de finala ale Chalenge Cup, in dubla mansa programata pe 8/9 martie (la Malul Marii) si pe 15/16 martie (la Braila).

In ce le priveste pe celelalte reprezentante ale noastre, tot in intervalul amintit anterior, fetele de la Rulmentul Brasov si “U” Jolidon Cluj vor intanli in sferturile Cupei Cupelor pe Krim Ljubljana (turul in Slovenia) si, respectiv, Podravka Koprivnica-Croatia (primul meci la Cluj). La randul lor, baietii de la UCM Resita se vor confrunta cu bielorusii Arkatron Minsk (mansa intai in deplasare), iar cei de la Poli Izometal Timisoara cu portughezii de la Benfica (turul la Lisabona), in sferturile Chalenge Cup, programate, de asemenea, pe 8/9 martie si 15/16 martie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.