Desi omul de afaceri continua sa afirme ca decizia sa de a parasi fotbalul e „irevocabila”, subordonatii sai spun ca acesta a renuntat la idee si ca se implica la echipa ca intotdeauna.

George Copos afirma ca nu a revenit la sentimente mai bune dupa ce si-a anuntat retragerea din fotbal si va iesi irevocabil din scena la „la un moment dat”. Cu toate acestea, patronul rapidist nu are idee daca acest moment va veni peste o saptamana sau peste 10 ani, asa ca se implica in continuare la echipa. „Este firesc sa discut despre viitorul echipei pentru ca am fost si sunt legat de Rapid.

Trebuie sa ajut echipa pana la capat, pana in momentul cand ma voi retrage. Totusi, decizia mea de a renunta la fotbal este irevocabila. Nu stiu cand ma voi retrage definitiv”, a declarat Copos, ieri. „Boss-ul” giulestenilor a avut, sambata, o intalnire care a tinut patru ore cu Mircea Rednic, Constantin Zotta si Grigore Sichitiu, acestia discutand despre ultimele mutari pe care echipa de sub Grant le va face in aceasta pauza competitionala, precum si de strategia pentru titlu. Astfel, in conditiile in care principalul finantator al formatiei din Giulesti are de gand sa investeasca sume insemnate pentru achizitii pare greu de crezut ca decizia sa de a parasi fotbalul ramane in picioare.

De altfel, si directorul general adjunct al „alb-visiniilor”, Grigore Sichitiu, e de parere ca patronul a revenit la sentimente mai bune: „A fost o discutie despre transferuri si cum sa facem sa castigam titlul. Domnul Copos nu a lasat nici un moment impresia ca vrea sa plece, nu s-a spus o vorba despre renuntare. Sunt sigur ca a trecut peste acele momente si va continua la Rapid”. In fapt, lui Copos i-a mai trecut din suparare dupa ce a fost convocat in „lotul DNA”, iar surse din anturajul sau spun ca acesta nu va parasi formatia giulesteana.

„Ghimpe” pentru Coman
Cum meciurile amicale din aceasta pauza competitionala nu au facut decat sa intareasca ideea ca Dani Coman nu are concurent in poarta Rapidului, atat Andrade, cat si Marinescu aratand ca nu se ridica nici pe departe la valoare lui „Robocop”, antrenorul Mircea Rednic cauta un concurent serios pentru acesta. „Puriul” a recunoscut interesul pentru goalkeeperul in varsta de 30 de ani de la Charleroi, Bertrand Laquait: „Am vorbit cu Bertand, iar pretentiile lui sunt deocamdata prea mari pentru Rapid, dar vom mai discuta luni (n.r. - azi) si vom vedea ce rezolvam”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.