Dinamovistii s-au intors, ieri, din Turcia, cu exact o saptamana inaintea reluarii campionatului, insa oficialii alb-rosii sunt ingrijorati din cauza accidentarilor pe banda rulanta, care au dat peste cap formula ideala de joc

”Cainii” au revenit, ieri, in tara, hotarati sa faca 15 etape de exceptie si sa prinda un loc de Champions League. Cu toate acestea, intoarcerea a fost una destul de trista pentru „alb-rosii”, Cornel Dinu si Cornel Talnar avand destule batai de cap inainte de meciul cu Ceahlaul, accidentarile de ultim moment ale lui Nino Pekaric si Osvlado Miranda dand oarecum peste cap formula de echipa ce se prefigura pentru partida contra nemtenilor. „E o fractura mica e pometelui, insa nu este nimic grav. Pot sa spun va voi fi apt in curand, dar nu stiu exact cand se va intampla acest lucru, sper sa joc cat mai bine pentru Dinamo”, a declarat Miranda, la sosirea pe aeroport.

Inlocuitorul lui Claudiu Niculescu va lipsi mai mult ca sigur in partida de vinerea viitoare, insa perioada de recuperare va fi, se pare, mai mica decat cea estimata initial, adica o luna. Fundasul Pekaric, care s-a ales cu o entorsa la genunchi, va rata si el debutul in Liga I, iar ghinionul noilor achizitii l-a enervat pe Cristi Borcea: „Suntem incredibil de ghinionisti, sunt foarte suparat! Abia au venit Miranda si Pekaric, si s-au si accidentat”. „Dupa Pekaric, are si Miranda aceste probleme. Speram sa revina cat mai repede pe gazon, pentru ca ar fi dificil sa pierdem doi jucatori intr-un timp atat de scurt”, a mai spus si antrenorul Cornel Talnar. „Tantarul” s-a declarat multumit de pregatirea pe care „alb-rosiii” au facut-o in aceasta pauza competitionala: „Sunt multumit, pentru ca am realizat ce ne-am propus, in proportie de 95% stim cu ce echipa incepem campionatul. Incet, incet, ajungem la parametrii normali, important e sa fim in forma la inceputul sezonului. Pe noi nu ne intereseaza deocamdata ce face Steaua, pentru ca jucam cu ei peste doua luni si jumatate, in acest moment suntem interesati de partidele cu Ceahlaul si Mioveni”. In cele doua stagii de pregatire din aceasta iarna, ce au avut loc in Cipru si Turcia, „cainii” au disputat 11 meciuri, obtinand 5 victorii si 2 egaluri, fiind invinsi de 4 ori.

Torje: „Vreau in Liga”
Achizitionat in aceasta iarna de la Poli Timisoara, mijlocasul dinamovist Gabriel Torje a vorbit despre modul in care s-a acomodat la echipa din „Stefan cel Mare” si a dezvaluit obiectivele personale pentru urmatoarele 15 etape. „La inceput a fost mai greu, am avut cateva infrangeri care ne-au durut, dar pe final ne-am mai revenit. M-am acomodat la Dinamo si sper sa fie din ce in ce mai bine. Depinde foarte mult de mine daca voi fi titular sau nu, de randamentul pe care il voi avea. Sper sa prindem un loc de Champions League sau Cupa UEFA”, a spus Torje. Dinamovistii vor avea doar o zi libera, urmand sa reia pregatirile maine.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.