Patronul Stelei a raspuns acuzelor din partea ex-stelistului, potrivit carora nu ar fi fost barbat adevarat. Becali spune ca l-a vandut pe Iacob pentru ca nu avea ce sa mai faca cu el la Steaua.

Jucatorii care au fost trecuti pe linie moarta de Steaua au trecut la contraatac. Trecuti pe linie moarta de Steaua, fostii jucatori ataca clubul care i-a lansat in fotbalul mare. Victoras Iacob s-a transferat la Kaiserslautern si a profitat de aceasta mutare pentru a ataca conducerea Stelei. „Daca asa crede ca trebuie sa se comporte, e problema lui. Mi se parea mai corect sa discute cu jucatorii fata in fata si sa le spuna ce crede, ca de la barbat la barbat. El a incercat sa caute vinovatii si nu mi s-a parut normal, pentru ca intr-o echipa toti pierdem si toti castigam. A urmarit sa scape de mine. Am simtit ca nu mai sunt apreciat, asa ca am decis sa plec, pentru ca si eu voiam asta mai de mult, nu am fost dat afara”, a spus Victoras Iacob.

”Eu semnasem cu Steaua, Nu cu FC Gigi”
Atacantul l-a iritat cumplit pe fostul sau patron, mai ales dupa ce a afirmat: „Eu credeam ca semnasem contract cu Steaua, nu cu FC Gigi Becali”. Replica lui Gigi nu a intarziat sa apara. „Iacob este un terminat. Il mai dadeam eu afara de la Steaua daca era bun? Ca dovada ca s-a rupt dupa doar cateva meciuri. El este inutilizabil si vorbeste de Steaua. Eu nu fac afaceri proaste, Iacob nu mai avea cu ce sa ne ajute”, a spus Gigi Becali.

Stelistii il recuza pe Lupescu
Dupa ce tot turul s-au plans de arbitrajele favorabile ale celor de la CFR, stelistii vor sa faca revolutie. Ros-albastrii sunt de acord cu ideea lui Mitica Dragomir ca delegarile sa se faca prin tragere la sorti la LPF. „Punctul de vedere al Stelei a fost trimis la LPF. Steaua vrea tragere la sorti”, a precizat Valeriu Argaseala, director executiv al clubului din Ghencea. „Punctul de vedere al Stelei a fost trimis la LPF. Steaua vrea tragere la sorti”, a precizat oficialul stelist.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.