Returul campionatului a inceput deja, si se joaca intens in culise, prima miza fiind arbitrii. Seful Ligii crede ca, la retur, „va fi drama” daca fluierasii nu vor fi delegati prin tragere la sorti, iar Mircea Sandu anunta ca va fi „crima” daca oamenii de fotbal vor continua sa se improaste cu noroi
In timp ce echipele din primul esalon intra in linie dreapta cu pregatirile pentru partea a doua a acestui campionat, conducatorii lor au inceput un joc dur, cu „intrari la rupere” sau atacuri la intimidare. Prima mare miza este legata de delegarile arbitrilor, majoritatea cluburilor dorind ca acestea sa nu mai intre in atributiile lui Ionut Lupescu, pe care l-au declarat, in tur, implicat in jocuri murdare de interese.

„Va fi drama in retur daca arbitrii nu vor fi desemnati prin tragere la sorti, efectuata in prezenta presei si a reprezentantilor cluburilor. Ca sa nu mai existe suspiciuni. Este ceva necesar, ca altfel va fi nebunie”, a spus Dumitru Dragomir. Seful Ligii a mai afirmat ca doar doua dintre cele 18 reprezentante ale Ligii 1, CFR Cluj si Poli Iasi, au incredere in Ionut Lupescu pentru aceasta misiune.Mircea Sandu nu s-a pronuntat inca in privinta acestui scandal pe cale sa izbucneasca, avertizand insa conducatorii de cluburi ca trebuie sa evite la maximum certurile. „Ii impusc in inima pe cei care mai fac scandaluri!


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.