Rednic e nemultumit de greselile mari din defensiva, precum si de ineficacitatea in atac, dorind imediat intariri, in special in compartimentul ofensiv. Unii jucatori se simt sub presiune si se tem sa nu aiba soarta lui Buga.

Ultimele rezultate obtinute de rapidisti in cantonamentul din Cipru au tulburat din nou apele in Giulesti, tocmai atunci cand acestea pareau mai linistite. Defensiva nesigura i-a scos si mai multi peri albi lui Mircea Rednic, acesta certandu-l pe capitanul Vasile Maftei dupa ultimul meci pierdut, cel impotriva lui Lokomotiv Sofia. Fundasul central a parut extrem de nesigur in majoritatea partidelor, parand afectat de criticile care i-au fost aduse in aceasta pauza competitionala.

De asemenea, Rednic s-a aratat deranjat de lipsa de eficacitate a jucatorilor din atac, singurul care a dat satisfactie fiind camerunezul Pierre Boya, in timp ce golghteterul Serbiei, Ranko Despotovic, pare desprins din cu totul alt film, neavand absolut nici o realizare in joc.

Vin Paolo si Matos
De altfel, Rednic a precizat inca de la venirea acestuia ca nu isi va asuma responsabilitatea pentru evolutiile sale, deoarece nu a dorit nici o clipa sa il aduca, avand referinte negative despre jucator. Din acest motiv, tehnicianul giulestean a cerut intariri, formatia de sub Podul Grant fiind aproape de a-i achizitiona pe Vasco Matos si Joao Paolo. Primul este un mijlocas in varsta de 27 de ani, ce evolueaza pentru divizionara secunda din Portugalia, Beira Mar, in timp ce Paolo activeaza pentru Uniao Leirira, marcand deja opt goluri in acest sezon al primei ligi lusitane. „Mircea Rednic si-a dat acceptul si a comunicat conducerii ca ii doreste pe Matos si Joao Paolo. Pot sa va spun ca ne-am inteles in toate privintele si mai trebuie sa semnam doar actele. In maximum doua zile, transferurile vor fi realizate”, a declarat oficialul Rapidului, Grigore Sichitiu. Se pare ca „Puriul” il doreste in continuare si pe atacantul lui FC Bruges, Salou, pentru a avea la dispozitie cat mai multi atacanti.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.