Getafe, echipa lui Cosmin Contra, este aproape de o calificare in optimi dupa remiza din deplasare, 1-1, cu AEK.
Miercuri s-au disputat zece meciuri din prima man­sa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. Cosmin Contra a fost singurul roman care a evoluat, dupa ce Florin Soava a fost doar rezerva pentru Spartak Moscova, invinsa in deplasare, scor 0-3, de Olympique Marseille.

GROAZA. Contra a fost integralist in partida de la Atena, in care Ge­tafe a fost la un pas de victorie. Spa­niolii au deschis scorul in minutul 86, dar AEK a ega­lat in extre­mis, in al treilea minut de prelungire. Dar faza meciului s-a produs in mi­nu­­tul 60, cand Jaime Gavilan, coe­chi­pi­e­rul lui Contra, a cazut in cap pe te­ren dupa un duel aerian, fiind apoi transportat la spital. “Parea ca va ra­mane paralizat. Eram aproape de el si am vazut ca avea convulsii. I-am in­tors capul pen­tru ca am vazut ca ar pu­tea sa isi in­ghita limba. De la moar­tea lui Puer­ta am fost toti foar­te spe­ri­ati‘‘, a povestit Contra. Ga­vilan a petrecut noaptea la spital, el suferind o he­mora­gie cervicala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.