Ilie Nastase primeste o noua "lovitura" din partea Justitiei, un nou "glonte in cap", daca ar fi sa il citam pe fostul mare sportiv!

Tribunalul Timis apreciaza ca nefondate acuzatiile lui Ilie Nastase, purtatorul de cuvant al institutiei, Mihaela Roibu, declarand ca acestea se bazeaza pe "neinformare" si pun intr-o lumina proasta Tribunalul Timis.

"Este regretabil ca domnul Ilie Nastase a demisionat din functia de presedinte al FR Tenis, dar este si mai regretabil faptul ca, pe baza unor informatii neadevarate, pune intr-o lumina proasta Tribunalul Timis, caruia i-a adus un prejudiciu de imagine. Daca are cunostinte concrete de fapte de coruptie, il invitam sa sesizeze organele competente pentru demararea unei anchete. De asemenea, doamna judecator Emilia Cioaba nu a facut parte din completul de judecata care s-a pronuntat in dosarul ce vizeaza Academia de Tenis", a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Roibu.

Potrivit acesteia, decizia Tribunalului Timis, data in 11 februarie a.c., ce anuleaza o hotarare a unei instante din Bucuresti, nu este irevocabila si este susceptibila de recurs in 15 zile de la comunicare. Numai ca decizia poate fi atacata doar de partile implicate in proces, iar potrivit sursei citate, nici Ilie Nastase si nici Academia de Tenis "Ilie Nastase" nu sunt parti in acest proces purtat intre clubul Vointa (care, practic, se poate spune ca a castigat) si Agentia Nationala pentru Sport (ANS), invinsa in dorinta sa de a evacua gruparea sportiva din incinta pe care o ocupa! Altfel spus, singurii care pot face apel sunt cei de la ANS.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.