GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 19-a * CLAUDIU NICULESCU a marcat primul gol pentru MSV Duisburg, care a pierdut insa cu 1-2 meciul din deplasare cu VfL Wolfsburg. Atacantul roman a fost integralist, ca si coechipierii IULIAN FILIPESCU si MIAHI TARARACHE, si a deschis scorul in min. 26

CIPRIAN MARICA si SERGIU RADU au fost rezerve pentru VfB Stuttgart, invinsa cu 3-1 pe teren propriu de catre Hertha Berlin. Marica a intrat pe teren in min. 67, in timp ce Radu n-a fost folosit .

Fara OVIDIU BURCA, accidentat, Energie Cottbus a terminat la egalitate, scor 3-3, meciul de pe terenul lui VfL Bochum.

ITALIA, Serie A, etapa a 22-a * ADRIAN MUTU a fost menajat din cauza unor probleme musculare in meciul pe care Fiorentina l-a terminat la egalitate, 2-2, in deplasare cu Atalanta * PAUL CODREA a fost integralist si a avut o evolutie buna pentru Siena, invinsa cu 1-0 pe "San Siro" de AC Milan * STEFAN RADU a fost rezerva la Lazio, 0-1 in deplasare cu Empoli, insa ar putea fi titular etapa viitoare, fundasul stanga Kolarov fiind eliminat.

ITALIA, Serie B, etapa a 24-a * SORIN PARASCHIV a marcat primul gol pentru Rimini, dar a fost si eliminat din partida pe care echipa sa a castigat-o cu 3-0, acasa, cu Ascoli. Ex-stelistul a deschis scorul in min. 27 si a fost trimis la cabine in min. 67, pentru doua cartonase galbene * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, invinsa pe teren propriu cu 4-2 de Brescia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.