Dumitru Dragomir, presedintele LPF, crede ca patronul stelist nu trebuia sa-si angajeze neamurile la club, acest experiment dovedindu-se inca o data falimentar. Mitica crede ca Becali a salvat Steaua, investind 25 de milioane de euro.

Gigi Becali este unul dintre personajele controversate din Liga I. Unul dintre principalii sai contestatari, Dumitru Dragomir, i-a facut o analiza in care spune atat lucrurile bune realizate de Becali, cat si pe cele rele. „Gigi Becali a facut multe lucruri urate, dar si foarte multe lucruri bune. El a ajutat fotbalul romanesc foarte mult, nu l-a stricat. Poate prin comportamentul lui, deoarece nu este familiarizat cu sportul la nivel inalt, a gresit. Gigi Becali a bagat foarte multi bani in fotbal, banii lui.

A investit peste 25 de milioane de euro in fotbal, nu facea nimeni ce a facut el, nimeni!”, a spus Mitica de la Liga. Acesta a punctat erorile facute de Becali. „Ca oricine, a facut si greseli. Cea mai mare greseala a facut-o atunci cand l-a angajat pe Hagi la Steaua, iar a doua cand l-a dat afara. Eu ma feresc sa-mi aduc neamurile la Liga, pentru ca, daca fac greseli, trebuie sa-i dau afara si nu vreau sa-mi fac dusmani in familie”, a declarat Mitica Dragomir. Acesta a avut mai multe conflicte cu Becali, dar in cele din urma s-au impacat.

Dayro, pe val
Bijuteria din atacul Stelei, Dayro Moreno, a fost una dintre surprizele placute din Cipru. El era multumit dupa victoria cu 1-0 cu Lokomotiv Sofia. „A fost o partida foarte buna, un rezultat pozitiv, asa cum au fost toate cele din acest stagiu de pregatire din Cipru. Victoriile ne motiveaza, iar jocul prestat ne da mare incredere pentru returul campionatului”, a declarat Dayro Moreno.

Jocuri de culise pentru drepturile TV
Presedintele LPF, Mitica Dragomir, a dezvaluit o parte din amanuntele mai putin cunoscute pentru drepturile TV din sezonul viitor al Ligii I. „Eu cred ca cele 4-5 televiziuni care au transmis pana acum se vor intelege si vor mandata un singur negociator, ca sa nu se bata intre ele si sa urce pretul. Licitatia va porni de la 18 milioane de euro pe sezon si cred ca cei de la Kanal D vor negocia pentru toti. Pe mine nu ma intereseaza. Licitatia va fi publica, televizata si se va face prin strigare. Doar televiziunile vor putea participa. Se va depune o suma de 3,5 milioane de euro pentru participare si o garantie bancara egala cu suma pe care vor sa o liciteze. Altfel nu vor putea licita”, a spus Mitica.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.