Cluburile din Anglia vor ca o etapa din Premier League sa se dispute in alta tara. Daca FIFA va accepta, atunci moda s-ar putea extinde si la alte campionate. De exemplu, meciul CFR Cluj – Pandurii s-ar putea juca in Portugalia.
CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu ar putea avea ocazia de a juca meciul direct in Portugalia, tara din care au venit cei mai multi dintre componentii celor doua echipe. Mai intai, insa, FIFA trebuie sa dea o hotarare prin care sa permita ca meciurile din competitia interna a unei tari sa se poata desfasura in alta tara. In aceste zile, cluburile din Anglia fac presiuni asupra forului fotbalistic mondial pentru a lua respectiva decizie.

Oficialii din Premier League au realizat un proiect prin care numarul partidelor din campionat sa creasca la 39 din sezonul 2010/2011, iar etapa in plus sa desfasoare in strainatate, FIFA urmand sa analizeze propunerea englezilor. Liga engleza de fotbal a prezentat joi planurile de a extinde numarul de etape de la 38 la 39 din sezonul 2010/2011, iar cele zece partide in plus sa aiba loc in luna ianuarie in diverse tari. Un purtator de cuvant al FIFA a explicat ca forul mondial va analiza propunerea Premier League si ca va anunta daca noul proiect poate fi realizat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.