George Copos nu recunoaste oficial ca ar fi vandut deja o parte din actiunile clubului Rapid, marturisind ca va face lumina „la momentul potrivit”, pentru ca acum ii este foarte neplacut sa vorbeasca despre fotbal.

George Copos nu se dezminte. Acesta continua sa pastreze tacerea asupra planurilor sale de viitor legate de Rapid, reusind totusi sa pastreze aprins „fitilul” pe care l-a aruncat cu doua saptamani in urma, atunci cand si-a anuntat iminenta retragere din fotbal.

Astfel, asa cum „Ziarul” a anuntat in numarul de ieri, Copos a renuntat la o parte din actiunile sale de la clubul de sub Grant, insa numele viitorului actionar este deocamdata incert. Desi numele magnatului Sorin Ovidiu Vantu a fost printre cele mai vehiculate, omul de afaceri spune ca nu are de gand sa cumpere formatia „alb-visinie” deoarece nu se pricepe deloc la fotbal. „Eu mi-am platit taxele pe prostie acum multi ani. Ce sa caut eu la Rapid, ce as putea cauta eu in fotbal? Nu ma pricep deloc, deci nu ma intereseaza. Cu George Copos ma intalnesc mereu, este prietenul meu, avem afaceri impreuna, dar nu s-a pus problema sa discutam despre Rapid. Eu lucrez in alte domenii”, a precizat Vantu.

Cu toate acestea, „boss-ul” Ana continua sa dea raspunsuri evazive cu privire la planurile sale de viitor, mentinandu-si declaratiile precedente. „Nu am negociat cu nimeni. Nu stiu ce sa mai zic, sunt in continuare dezamagit si am sufletul gol, si nu imi face deloc placere sa vorbesc despre fotbal in aceste clipe. Voi face o conferinta de presa la momentul potrivit, iar atunci voi face lumina”, spune Copos, care nu dezvaluie insa si cand va fi „momentul potrivit”.

Szekely, „blocat” de CFR
Aflati la numai 5 puncte in fata Rapidului, liderii campionatului nu lasa nimic la voia intamplarii pentru a-si asigura titlul de campioni. Astfel, oficialii CFR-ului au reusit sa blocheze transferul mijlocasului Janos Szekely, de la Otelul Galati catre formatia din Giulesti. In schimbul imprumutului lui Ciprian Deac, ardelenii si-au asigurat prima optiune pentru transferul in campionatul intern al fotbalistului galatean, sansele ca acesta sa mai ajunga sub Grant fiind acum aproape de zero. De altfel, presedintele Otelului, Marius Stan, a si recunoscut faptul ca singurul scop al tranzactiei cu CFR a fost de fapt blocarea transferului lui Szekely catre Rapid, clujenii nedorind sa il cumpere.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.