Directorul general al gruparii giulestene, Constantin Zotta, a declarat ieri ca transferul atacantului senegalez al lui FC Metz, Babacar Gueye, nu este finalizat, existand in continuare discutii cu oficialii gruparii franceze. Venirea lui Babacar ar grabi si plecarea lui Buga, jucator pus pe lista de transferuri pentru 500.000 de eur.

"Babacar este un jucator pe care il dorim. Dar transferul nu este finalizat. Inca sunt discutii cu cei de la Metz. In momentul de fata nu stim cand se va alatura lotului nostru in turneul din Cipru", a declarat Zotta. Oficialul rapidist precizeaza ca presa straina prezinta transferul ca si rezolvat dintr-un singur motiv:

"Poate francezii vor sa creasca pretul jucatorului!". Agentia "Calciomercato.it" si site-ul "Tuttomercatoweb.com" au anuntat joi noapte ca Rapid Bucuresti l-a achizitionat pe Babacar Gueye in schimbul a doua milioane de euro. In varsta de 21 de ani, Gueye este un produs al clubului din Metz, aflat acum pe ultimul loc in prima liga franceza. Atacantul a jucat 12 meciuri in actualul sezon al campionatului francez, reusind un singur gol.

Gueye a mai inscris trei goluri in Cupa Frantei si unul in Cupa Ligii Frantei. Tatal lui Babacar Gueye, Aba Gueye, a evoluat in nationala Senegalului in anii '80. Babacar a fost remarcat de antrenorul rapidistilor, Mircea Rednic, care mizeaza pe faptul ca Metz este aproape de liga secunda si ca, astfel, francezii ar putea renunta la atacant.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.