Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a anuntat ca forul pe care il conduce ar putea renunta la sprijinul financiar acordat gruparii de fotbal FC Brasov, din lipsa fondurilor. "Vrem sa renuntam la FC Brasov pentru ca nu mai facem fata la aceste cheltuieli. Apreciem eforturile pe care le-a facut Ioan Neculaie (n.r. - presedintele clubului brasovean), pentru ca a facut eforturi foarte mari, dar noi nu mai facem fata. Am dat patru miliarde de lei la fotbal, in vreme ce anul trecut am dat zece miliarde de lei la sanatate.

Atat timp cat n-avem fonduri suficiente pentru sanatate, nu mi se pare corect sa vitregim acest buget, dand bani in alta parte. Sunt convins ca se pot gasi alti investitori cu bani sau firme private, care pot sa se implice in aceasta activitate si sa ia partile noastre, acel 18 la suta, daca nu ma insel", a spus Aristotel Cancescu.

Vestea retragerii sprijinului financiar oferit de Consiliul Judetean a luat prin surprindere conducerea clubului FC Brasov. "Eu nu am primit nimic oficial, aud acum despre acest lucru. Sunt luat prin surprindere, nu am prea multe de spus. Sa renunte la actiuni? Nu prea au cum, pentru ca au platit deja niste bani pentru un numar de actiuni. Poate nu mai pot plati pentru restul si vor sa renunte doar la acelea", a declarat Irinel Manta, directorul general al clubului brasovean.

Acest anunt intervine la numai cateva zile dupa ce Consiliul Judetean a hotarat sa rezilieze contractul de inchiriere a hotelului "Tampa" catre clubul de fotbal. In acest hotel sunt cazati jucatorii echipei brasovene ce nu sunt originari din judetul Brasov si nu au o locuinta proprie. Formatia FC Brasov ocupa locul 14 in clasamentul Diviziei A, cu 17 puncte in 18 etape.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.