Dinamo Bucuresti a fost invinsa, ieri, cu 2-0 de formatia clasata pe locul al treilea in prima liga croata, Slaven Belupo, in primul meci amical al “cainilor” in turneul de pregatire din Antalya.

Astfel, bilantul dinamovistilor in meciurile amicale devine unul destul de ingrijorator pentu formatia din Stefan cel Mare.

Din cinci meciuri amicale disputate in vacanta de iarna, dinamovistii au suferit trei infrangeri, toate la scorul de 2-0, cu Mlada Boleslav, Metalurg Liepaja si Slaven Belupo. Elevii lui Talnar i-au batut doar pe cehii de la Viktoria Zizkov, cu 4-2 si au remizat in meciul disputat impotiva coreenilor de la Chunam Dragons, scor 2-2.

In meciul cu formatia croata, soarta partidei a fost decisa inca din prima repriza de golurile lui Sehic (32) si Bosnjak (44). Dinamo a avut cateva ocazii, nu foarte clare de gol, la inceputul partidei, Alexa nereusind sa reduca din handicap in ultimele minute ale meciului, in situatie de unu la unu cu portarul.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.