"Steaua fara mine? Era la retrogradare!", a declarat patronul Stelei la aniversarea a cinci ani de cand a preluat echipa din Ghencea

Latifundiarul din Pipera este multumit de performantele pe care le-a avut in cei cinci ani de cand se afla la carma Stelei si spune ca indiferent de echipa pe care ar fi preluat-o, aceasta ar fi ajuns in Liga Campionilor. Bilantul celor cinci ani petrecuti in Ghencea, ca patron, de Gigi Becali este unul presarat cu performante, dar si cu mari scandaluri de presa, cel mai recent fiind cel cu Gica Hagi.

Apreciat de o parte a suporterilor, hulit din rasputeri de ceilalti, Gigi Becali reprezinta, totusi, pentru cei mai multi dintre fanii trupei din Ghencea si performantele pe care le-a obtinut Steaua cu el ca patron. Parcursul din Cupa UEFA, acolo unde stelistii au fost foarte aproape de o calificare in finala competitiei, intrarea doi ani consecutiv in grupele Ligii Campionilor, precum si cele doua titluri de campioni ai Romaniei, sunt tot atatea plusuri ale latifundiarului.

"Daca n-as fi fost la Steaua, as fi avut 100 de milioane de euro in plus si, mai mult ca sigur, as fi fost patron la alta echipa. Probabil ca n-as fi avut aceleasi performante pe care le-am avut cu Steaua, dar prin apropiere, pentru ca eu faceam o echipa de Liga Campionilor oriunde m-as fi dus. Steaua, fara mine, era o echipa care acum se batea la locurile 5-6, cine stie, era aproape de retrogradare", a spus Becali, uitand ca echipa care mergea in grupele Champions League, pana acum un an, trebuia automat sa fie campioana Romaniei. De asemenea, patronul Stelei a tinut sa spulbere si dorinta multora dintre suporteri, spunand ca nu va vinde echipa de pe urma careia a facut un capital de incredere imens. "Steaua fara Gigi Becali? N-are cum. Orice lucru are pret, dar sunt lucruri care nu sunt de vanzare, iar Steaua are un pret, dar nu e de vanzare. Steaua va fi alaturi de urmasii mei. Mi-a adus cele mai mari fericiri, excluzand sanatatea familiei si nasterea copiilor mei", a mai spus Becali. Latifundiarul din Pipera este foarte multumit de schimbarile pe care le-a facut, in inter-sezon, la Steaua, el declarandu-se incantat de jucatorii pe care i-a adus in Ghencea. "Nu m-am mai dus in Cipru pentru ca Steaua e pe drumul bun si nu e nici un fel de problema. Am spus ca fac curatenie la Steaua si dau afara sapte jucatori? Sapte am dat afara! Am spus ca fac atac? Am facut! Acum Steaua are pe toate posturile jucatori care sunt in competitie pentru un post de titular. Sunt 10 jucatori plecati la echipa nationala si am batut echipa care a batut-o pe Dinamo. Sud-americanii mai au nevoie de 2-3 saptamani de acomodare, inca nu sunt pregatitti. O sa vedeti ce o sa faca in retur", a conchis Gigi Becali, neuitand sa adauge ca a glumit cand a spus ca va umbla la butoane. "Ce conteaza ca ne-a spionat Andone? Eu in gluma am spus ca apas pe butoane, sa mai rada publicul, dar ce naiba butoane sa apas? Nici un fel de butoane!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.