Usor, usor, noile achizitii ies in evidenta la Steaua. Jocul echipei creste de la meci la meci, lucru vazut si in amicalul de ieri cu Teplice, in care lipsa jucatorilor selectionati de Piturca nu a fost prea mult simtita.

Victoria, 2-0, goluri Mendoza si Pepe Moreno, a fost mai clara decat arata scorul, chiar daca elevii lui Lacatus au intrat mai serios in joc abia dupa o jumatate de ora.

Dintre nou-veniti se detaseaza deocamdata Dayro Moreno. Columbianul este foarte tehnic, are un simt al jocului innascut si, ce este mai important, alearga mult si cu folos pe teren. Pepe Moreno a fost mai putin activ decat in celelalte meciuri de pregatire, poate si pentru ca a lipsit Dica, jucator cu care se pare ca se intelege cel mai bine, dar a compensat cu un foarte frumos gol, marcat dintr-un sut de la distanta. Tot din afara careului a inscris si Mendoza, peruanul incepand sa arate de ce Mircea Lucescu a avut atata incredere in evolutia lui in retur. Chiar si Dino Eze s-a miscat bine. Folosit in meciul cu Teplice fundas stanga ,ex-buzoianul a fost sigur pe el, ba chiar a inceput sa participe mai mult la faza ofensiva. Mihaita Plesan, care poate fi considerat si el o noua achizitie, a aratat ca incepe sa-si revina dupa accidentare. A intrat in combinatii, a recuperat mingi si a incercat poarta cu suturi de la distanta. Spre final a obosit, lucru care l-a facut sa rateze un penalty cu cinci minute inainte de terminarea partidei. si revenirea lui Ghionea este de bun augur, fundasul avand sanse mari de a reveni in atentia lui Piturca.

Minusurile din aceasta partida de verificare se numesc Cernea, in continuare nesigur in interventii, Surdu, care nu poate sa se integreze in jocul echipei, si chiar Neaga, jucator care vrea prea multe pe teren, motiv pentru care alterneaza putinele momente bune cu precipitari care deregleaza angrenajul imaginat de Lacatus.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.