Adrian Mutu si Cristi Chivu au afirmat ca trec prin cea mai buna perioada din viata lor. Ambii isi doresc ca tricolorii sa debuteze in 2008 cu o victorie.

Selectionerul Victor Piturca pare a se fi decis asupra jucatorului pe care-l va titulariza pe flancul drept, acolo unde avea o dilema. "Spaniolul" Contra se pare ca a avut castig de cauza, in dauna "olandezului" Ogararu. In rest, Piturca nu mai are surprize in privinta echipei de start. Tricolorii vor juca diseara cu Israel, la Tel Aviv, in primul amical din 2008. (ora 20.45, TVR1)

Atentatul de luni, din Israel, nu a dat peste cap programul de pregatire a echipei nationale. Tricolorii au decis sa nu iasa deloc din hotel pentru alte activitati (vizite, cumparaturi): "Doar pe plaja, la o scurta plimbare, am fost", a spus Chivu.

Amicalul este considerat important de catre jucatori: "Israel ne va da batai de cap. Este un meci la fel de important precum unul cu Spania sau Portugalia", a mai spus Chivu. Capitanul nationalei si Adrian Mutu simt ca le merge excelent in aceasta perioada.

"Este cea mai buna perioada din viata mea. Din toate punctele de vedere", a conchis Chivu, completat de Mutu: "Imi merge foarte bine. Dar ca sa castig Balonul de Aur trebuie sa castig Euro 2008, campionatul in Italia si Liga Campionilor". In schimb, batai de cap are Piti, care e nemultumit ca are multi fotbalisti indisponibili: „Mi-as fi dorit sa-i am in lot pe Daniel si Marius Ni­­culae, pe Ghionea si pe Radoi".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.