Stefan Radu va fi arestat de Lazio Roma, datorita prestatiei din meciul cu Sampdoria Genova.

Presedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a declarat duminica, dupa victoria de pe teren propriu, scor 2-1, in fata formatiei Sampdoria Genova, ca intentioneaza sa-l cumpere definitiv pe fundasul Stefan Radu, care este imprumutat pana la vara de la Dinamo Bucuresti. "Radu si Rozenhal au venit sub forma de imprumut, dar avem optiune de cumparare la vara si intentionam sa-i transferam definitiv", a spus Lotito, citeaza Evenimentul Zilei.

Atat oficialii italieni cat si suporterii, sunt incantati de startul jucatorului roman, considerand ca reprezinta o achizitie promitatoare. "Am adus jucatori care au mare valoare, nu pariuri de viitor. Marefer la Radu, un international care poate juca atat fundas central, cat si aparator stanga", a precizat Lotito, relateaza Romania Libera.

Daca la debutul sau in echipamentul lazian, fostul dinamovist a jucat in centrul defensivei, in meciul de pe Olimpico a fost trimis in teren de tehnicianul Delio Rossi, ca fundas dreapta. Stefan nu s-a limitat insa numai la aparare si, intr-o partida in care atacul lazialilor a fost destul de apatic, a sutat de doua ori spre poarta Sampdoriei, informeaza Ziarul.

Site-ul goal.com l-a notat cu 6,5 pe Stefan Radu pentru prestatia din meciul cu Sampdoria. "Un jucator foarte bun. Incanta prin forta si eleganta sa. A fost aproape de gol, dar impresioneaza prin capacitatile sale tehnice. Este o achizitie nimerita", traduce Gandul.

Potrivit Ziua, internationalul roman de 21 de ani a ajuns la Lazio pentru 1.190.000 de euro, sub forma de imprumut pana la vara, romanii urmand sa achide restul pana la 5,4 milioane de euro la finalul sezonului, in cazul in care il transfera definitiv pe St. Radu. Fotbalistul va primi 150.000 de euro pana la vara, dupa care, in cazul definitivarii transferului, va incasa un salariu anual 300.000 de euro, plus bonusuri de performanta, in cadrul unui contract de joc pe patru ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.