Dinamo nu a reusit sa faca decåt un transfer important in aceasta iarna, Gabriel Torje de la Poli Timisoara. Impacarea dintre fratii Becali si varul Gigi a facut ca impresarii sa nu mai traga pentru clubul din Soseaua Stefan cel Mare, spre care directionau, in trecut, fotbalistii de valoare.

Actionarii dinamovisti incearca sa transfere inlocuitori pentru Claudiu Niculescu si Radu Stefan, dar nu reusesc. Dinamo are cea mai slaba campanie de transferuri dintre toate cluburile bucurestene. In timp ce Rapid i-a adus pe Pancu si Despotovic, iar Steaua a inregimentat o “armata” de atacanti sud-americani, “cainii” au pierdut doi jucatori importanti si au adus numai unul. Problema cea mare este in atac, acolo unde se cauta pereche pentru Danciulescu.

In afara lui Bratu, care este un jucator consacrat, Dinamo are in lot numai varfuri neexperimentate. Liviu Ganea, Alexe, Lemnaru si Paun sunt varfurile pe care le are Cornel Talnar la dispozitie pentru a termina macar pe un loc de Cupa UEFA. Singura speranta ar mai fi Osvaldo Miranda, atacant despre care nu se stie daca va confirma. Este mai putin obisnuit ca Dinamo sa fie codasa pe piata transferurilor. Pe timpul cand Victor si Giovanni Becali erau apropiati ai conducerii ros-albe, cei mai valorosi jucatori din campionatul intern erau directionati spre clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Acele vremuri au trecut insa.

Alianta a facut ca Steaua sa fie mai puternica
Impacarea dintre fratii Becali si varul Gigi a slabit-o pe Dinamo macar prin prisma faptului ca impresarii nu au mai directionat jucatorii importanti spre clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Mai mult, se poate ca Victor si Giovanni sa isi foloseasca influenta pentru a bloca unele transferuri incercate de actionarii dinamovisti. Fanii “cainilor” sunt revoltati de faptul ca nu vin jucatori la echipa: “S-a vazut in meciurile amicale care ne este valoarea actuala. Cu lotul asta nu prindem nici Cupa UEFA Intertoto. Avem nevoie de cel putin trei jucatori de valoare care sa acopere plecarile lui Claudiu Niculescu si Stefan Radu, dar se pare ca nu se misca nimic”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.