Atacantul senegalez Gueye Mansour refuza sa se prezinte la echipa a doua a clubului Poli stiinta Timisoara, unde a fost trimis de conducerea gruparii banatene dupa ce transferul sau la Dinamo a esuat.
"Eu nu vreau sa ma duc la echipa a doua. Eu nu sunt jucator de echipa a doua. Nu stiu ce o sa fac, dar eu nu ma duc la echipa a doua. Cand am vrut sa fac antrenament, ei nu au vrut sa fac antrenament cu Poli si acum vor sa ma duc sa fac antrenament cu Poli II. Ce-i asta? Cand am vrut sa fac antrenament, m-au dat afara, ca nu mai sunt jucator pentru Timisoara, ca nu mai am ce sa caut la stadion. Eu ma pregatesc singur si astept sa ma ajute Allah", a spus Gueye Mansour.

Atacantul senegalez a precizat ca, desi cluburile Poli Timisoara si Dinamo s-au inteles in privinta transferului sau, el nu a ajuns la o intelegere cu gruparea din stefan cel Mare. "Mai am contract inca un an jumate cu Poli si optiune pe inca doi ani. Nu-mi convine sa stau un an jumate, mie imi place sa joc fotbal.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.