Echipa nationala de fotbal a Romaniei a ajuns, ieri, in Israel, la cateva ore dupa ce explozia unei bombe a ucis trei oameni si a ranit alti cinci.
Atentatul a avut loc in orasul Dimona, la doua sute de kilometri de Tel Aviv, unde tricolorii joaca, maine, un amical cu nationala Israelului. Conform politiei israeliene, un sinucigas conectat la un dispozitiv exploziv a intrat intr-un centru comercial si a detonat bomba. Potrivit postului de televiziune Canal doi, doi atacatori ar fi fost la originea atentatului, insa cea de-a doua bomba nu a explodat.

Delegatia romana nu a aflat de atentat decat la aterizarea in Israel. Inainte de decolarea de pe Aeroportul “Henri Coanda”, oficialii erau foarte linistiti, principalul subiect de discutie fiind contractul selectionerului. “I-am oferit lui Piti contracte si pe doi ani, si pe patru. Pentru ca se vehicula ideea ca am putea construi o echipa puternica pentru 2012, eu nu am fost de acord cu acest lucru si am decis sa-i oferim pana la urma un contract valabil pe doi ani. Obiectivul lui Piturca este calificarea la Campionatul Mondial din 2010“, a explicat Ionut Lupescu, directorul general al FRF.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.