Directorul Departamentului Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, a declarat ca FIFA si UEFA au finalizat proiectul prin care se incearca reducerea numarul de jucatori straini in „11-le” unei echipe.
Presedintele UEFA, Michel Platini, a recunoscut ca este foarte greu ca reglementarile Uniunii Europene, legate de dreptul muncii, sa fie schimbate, dar ca in cel mai scurt timp se va reusi limitarea numarului de stranieri. „Si echipa nationala are de pierdut pe termen lung daca vor mai fi adusi jucatori straini in campionatul nostru.

In acest sens, stiu ca FIFA si UEFA negociaza cu Uniunea Europeana pentru a restrictiona prezenta strainilor in echipa. CFR Cluj, care are cei mai multi straini, se va conforma in momentul in care proiectul celor doua foruri conducatoare va intra in vigoare”, a precizat Prunea. Chiar si asa, presedintele lui CFR Cluj a spus ca nu va renunta la politica de a transfera masiv la echipa jucatori straini, gasind deja o solutie pentru a “dribla” viitoarea lege.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.