Conducerea dinamovistă a găsit inlocuitor pentru Claudiu Niculescu: atacantul argentinian Osvaldo Miranda, de la Gimnasia de Jujuy, pentru care “cainii” vor plăti 1,5 milioane de dolari.

Surse din cadrul grupării din “Ștefan cel Mare” au declarat că tranzacția a fost perfectată și că jucătorul de 23 de ani este așteptat să sosească in Romania in timp util, pentru a face deplasarea cu restul delegației in Antalya. Miranda a fost in această iarnă și pe lista de achiziții a Stelei, care a renunțat la el după ce a ajuns la un acord cu alți trei jucători sud-americani. Fotbalistul joacă la Gimnasia de Jujuy, locul 13 din 20 de echipe in ultimul campionat din Argentina. In 2007, Miranda a jucat in toate cele 16 meciuri din Clausura, inscriind patru goluri. Atacantul argentinian va avea la Dinamo un salariu de 200.000 de euro pe sezon.

Un alt atacant dorit de Dinamo, moldoveanul Igor Bugaev, a ajuns deja in Antalya, unde se pregătește cu naționala țării sale pentru partida amicală cu Kazahstan, de la 6 februarie. Administratorul delegat Cornel Dinu ii va monitoriza in acest meci pe Bugaev și pe portarul Stanislav Namașko. După terminarea partidei, cei doi fotbaliști moldoveni se vor alătura lotului dinamovist, urmand a fi testați pană la 14 februarie, in vederea unui eventual transfer.