Campionul olimpic si mondial la patinaj isi va prezenta, in premiera, programul artistic pe care il va sustine la intrecerile continentale din 2009 in cadrul spectacolului “Kings On Ice” de la Sala Polivalenta.
Iubitorii patinajului artistic din Romania vor avea ocazia sa-l vada la lucru din nou pe multiplul campion olimpic si mondial, rusul Evgheni Plusenko. Acesta isi va prezenta in premiera programul artistic pe care il va sustine la Campionatele Europene de patinaj artistic din 2009, in spectacolul “Kings On Ice 2008”, ce va avea loc pe 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Plusenko nu se afla la prima vizita in Romania, anul trecut, in februarie, el sustinind alte doua spectacole la Patinoarul “Mihail Flamaropol” din Capitala. Pentru ca atunci mai multi spectatori s-au plins la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) din cauza frigului pe care au fost nevoiti sa-l indure pe parcursul celor aproximativ doua ore de show, organizatorii au decis ca de aceasta data sa mute locatia. Ei vor amenaja in sala de spectacole de la Polivalenta un patinoar artificial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.