Romanul Cristian Chivu este pe cale sa semneze un nou contract cu AS Roma.
In pofida numeroaselor oferte venite din partea unor cluburi de fotbal renumite in lume, romanul ramane fidel suporterilor romani, care i-au asteptat reintrarea pe teren cu multa rabdare. "Acum cand sunt in forma si pot juca la un nivel maxim, nu pot sa intorc spatele celor care m-au ajutat", asa si-a justificat Cristi raspunsul negativ la intrebarile insistente ale jurnalistilor italieni, care suspectau ca planul secret al acestuia era de a parasi echipa lui Totti de dragul gloriei celor de la Juventus sau Internzionale Milano.

"Pentru noi este o onoare faptul ca societati importante sunt interesate de Cristian - a declarat Andrea Pretti, procuratorul italian al jucatorului, dar, cu toate acestea, el crede in proiectele viitoare ale Romei". Pretti a fost miercuri la Trigoria, unde a inceput sa negocieze noile conditii ale contractului, actuala intelegere intinzandu-se pana in 2008. Conducatorii clubului giallorosso au anuntat deja ca strategia lor este de a cladi o echipa mai puternica pentru viitoarea stagiune, in jurul capitanului Francesco Totti si a lui Cristian Chivu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.