Oficialii dinamovisti nici nu concep ca echipa lor sa nu se intoarca cu o victorie din Ghencea. Astfel, pentru a-si motiva mai bine jucatorii, conducerea clubului din Stefan cel Mare a decis ca, in cazul unei victorii in meciul de duminica, jucatorii vor fi recompensati cu cate 12.000 de dolari, cu 2.000 mai mult fata de suma anuntata initial.

Desi sunt obositi, dupa ce au jucat doua meciuri in patru zile, elevii lui Walter Zenga nu isi permit sa se gandeasca la odihna, pregatirile pentru derbiul cu Dinamo fiind in toi. Walter Zenga a declarat dupa victoria de la Bistrita ca Steaua "va trata fiecare meci ca pe o finala de Cupa".

"Pentru noi, fiecare meci e ca o finala de Cupa. Ne asteapta trei meciuri foarte importante, iar reusita echipei a fost cu atat mai mare cu cat am jucat in 10 oameni. Nu cred ca jucatorii mei au parut obositi, ci doar stresati din cauza meciului. Am avut ocazii, am avut si noroc ca ei au ratat un penalti. Oricum, nu este important sa castigam la scor, ci sa castigam", a afirmat Zenga. Principala grija in lotul ros-albastru este recuperarea lui Oprita, medicii Stelei fiind optimisti in privinta sanselor ca acesta sa evolueze duminica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.