„Fiara” se teme, in lupta pentru titlu,de CFR Cluj, Rapid si, surprinzator, Unirea Urziceni. In opinia antrenorului Stelei, Dinamo nu mai are sanse, mai ales ca i-a vandut pe Radu si Niculescu.

Dupa ce Gigi Becali declarase in urma cu trei zile ca ii va obliga pe jucatori sa castige meciurile la diferente mari de goluri, Marius Lacatus il contrazice pe patron. “Fiara” il anunta pe boss-ul din Ghencea ca este sigur de faptul ca ros-albastrii nu vor invinge detasat in toate partidele. „Si noi ne dorim sa castigam cu 4-0, dar nu cred ca vom obtine astfel de victorii in toate meciurile. Depinde de cum vor evolua jucatorii noi, precum si cei care sunt deja la echipa.

Daca jocul iese asa cum ne dorim, ne putem astepta si la astfel de rezultate. Eu sunt sigur, insa, ca nu vom castiga toate meciurile la diferenta mare. Conducerea celor de la CFR Cluj se insala atunci cand spune ca lupta se da intre ei si Steaua. Lumea omite Rapidul sau Urziceniul. Rapidul, insa, este la cinci puncte de CFR si oricand poate profita de duelurile indirecte“, a spus Lacatus.

Tehnicianul stelist crede ca un eventual succes in campionat este conditionat si de evolutia mai putin buna a principalelor rivale la titlu, CFR Cluj si Rapid. „In primul rand trebuie sa jucam noi bine, sa nu mai pierdem puncte usor. De asemenea, parcursul CFR-ului si al Rapidului ar trebui sa nu mai fie atat de constant ca in tur. Sigur, meciul cu CFR Cluj este decisiv pentru noi in lupta pentru titlu. In fotbal se pot intampla multe. Ne dorim foarte mult sa castigam acest joc si sa ne apropiem cat mai mult de ei si sa profitam, cat putem, de pasii gresiti facuti de ei. Daca nu vom castiga acel meci, putem spune ca lupta pentru titlu s-a incheiat“, a comentat Lacatus.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.