Fotbalistul timisorean care a semnat acordul de transfer de la "Poli" la Dinamo, fara a face acelasi lucru si in privinta contractului de joc, a declarat ca vrea sa ramana la echipa banateana si s-a amuzat cand a auzit ca gruparea "alb-rosie" doreste sa-l suspende.
"Dinamo sa ma suspende pe mine? Asta e buna! Imi vine sa rad! Sa ma suspende, nu ma intereseaza. Eu, sincer, mi-as dori sa raman la Timisoara, dar nu stiu daca se mai poate. La Dinamo nu as vrea sa plec. Ma voi pregati singur si astept un raspuns de la impresarul meu, care mi-a zis ca are oferte pentru mine din strainatate. Ma afecteaza ca nu mai sunt jucatorul Timisoarei, dar am incredere ca totul se va rezolva", a declarat Mansour.

In urma cu aproape doua saptamani, presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea bucuresteana a platit 500.000 de euro pentru transferul senegalezului si a prezentat un act semnat de Mansour. Atacantul a semnat acordul de transfer de la "Poli" la Dinamo, dar a refuzat sa semneze si contractul de joc, fiind nemultumit de salariul oferit. Oficialii dinamovisti spun ca vor sa-l suspende pe Mansour daca acesta nu se prezinta la echipa. "Inca nu stiu ce se va intampla cu Mansour, e posibil sa fie suspendat!", a declarat ieri Cristi Borcea, directrul executiv al lui Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.