Bogdan Stelea s-a certat cu tehnicianul Dan Petrescu, care i-a cerut sa plece din cantonament. Conflictul a generat dintr-un gol "prea usor", primit de portar in amicalul cu TSKA Sofia.

Bogdan Stelea, portarul echipei de fotbal Unirea Urziceni, a parasit cantonamentul din Spania si va renunta probabil la contractul cu formatia ialomiteana dupa un conflict cu antrenorul Dan Petrescu. Fosti colegi la echipa nationala si, totodata, buni prieteni, Stelea si Petrescu s-au contrat la finalul meciului amical cu TSKA Sofia (n.r. - disputat luni, scor 1-2), cand tehnicianul i-a reprosat portarului ca a primit prea usor un gol. Nervos, Stelea l-ar fi injurat pe „Bursuc“ de fata cu ceilalti jucatori. Ca urmare, antrenorul l-a exclus imediat din lot si i-a cerut sa plece a doua zi din cantonament. „Plec imediat!“, s-a rastit „Arnold“. Bogdan Stelea (40 de ani) a confirmat conflictul cu Petrescu si, dezamagit, spune ca se gandeste chiar la retragere, scrie Evenimentul Zilei.

Bogdan Stelea a venit in la echipa ialomiteana, tocmai la rugamintea lui Petrescu. Sosit in vara la Urziceni, portarul a devenit unul dintre oamenii de baza al turului de campionat. Mai mult, cei doi sunt foarte buni prieteni inca din anii '90, cand au jucat impreuna in echipa nationala, si sunt chiar vecini in Bucuresti. "Dupa meciul cu TSKA Sofia (n.r. - disputat luni, scor 1-2), m-am contrat cu antrenorul Dan Petrescu, care mi-a spus apoi sa-mi fac bagajele si sa plec. In consecinta, am parasit cantonamentul. Sunt sanse minime sa mai raman la Unirea, probabil imi voi rezilia contractul. ", citeaza Romania Libera.

La 40, Stelea este veteranul Ligii I. Desi, nu doreste sa se retraga din activitate, acest lucru s-ar putea intampla, daca nu gaseste un alt angajament in aceasta iarna. "Sper sa imi gasesc echipa in scurt timp. Este posibil si sa renunt, in cazul in care acest lucru nu se va intampla", a spus Stelea. Potrivit Ziua, fostul international a mai fost legitimat la Dinamo, RCD Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor, Steaua, UD Salamanca, Akratitos si Otelul Galati. Bogdan Stelea are 190 de meciuri jucate in Liga I si 91 de selectii la reprezentativa Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.