Persoanele care il cunosc pe „boss-ul” giulestean spun ca acesta s-a schimbat radical in ultima vreme, avand un comportament mult diferit decat inainte de a anunta decizia renuntarii la Rapid

Cu toate ca si-a anuntat retragerea de la Rapid, Copos nu a fost luat in serios de prea multa lume, majoritatea oamenilor de afaceri potenti cunoscand deja jocurile patronului rapidist. De altfel, gurile rele spun ca tocmai aceasta a fost strategia fostului vicepremier, de a arata suporterilor ca vrea sa vanda, dar nu are cui, inchizand astfel gura suporterilor care ii cereau sa renunte la echipa in dauna lui Nicu Gheara sau Marian Iancu. De altfel, nimeni nu mai intelege comportamentul patronului rapidist, chiar si sotia sa, Cristiana, declarand ca nu stie daca acesta va renunta la formatia giulesteana, acesta fiind macinat de anumite lucruri. Cu atat mai mult, nici angajatii de la Rapid nu cunosc vreun detaliu in plus, Copos intrand intr-un „silenzio stampa” total in ultima saptamana, desi inainte se implica serios in activitatea de zi cu zi a clubului.

„Nico” rade de Copos

Aflat in mare forma la Auxerre, fostul atacant al giulestenilor, Daniel Niculae, ii multumeste patronului rapidist ca nu l-a readus in vara la echipa, punand niste conditii greu de acceptat, deoarece acum si-a castigat locul de titular la formatia franceza. „Eu in vara ma gandeam ca ar fi bine sa ma intorc la Rapid pentru a avea mai multe meciuri in picioare in perspectiva Campionatului European. Dar nu s-a facut si acum nu regret. Eu ii multumesc domnului Copos ca a pus acele conditii atunci si n-am acceptat. Acum mi-e bine la Auxerre pentru ca joc”, a precizat fostul idol al Giulestiului. „Nico” s-a declarat si el neincrezator in sansele ca George Copos sa renunte la formatia de sub Grant.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.