Dinamovistii s-au laudat cu singurul succes din cele patru partide disputate in cantonamentul efectuat in Cipru, 4-2 cu Viktoria Plzen, ocupanta locului 6 din Cehia.
In realitate, victoria care a refacut moralul „cainilor” in acest turneu s-a inregistrat in fata ocupantei locului 13 din prima divizie a Cehiei, Viktoria Zizkov. Ieri, la revenirea in tara a dinamovistilor, nici un membru al delegatiei din Soseaua Stefan cel Mare nu a stiut numele echipei cehe ce le-a fost adversara in ultima partida de pregatire, confundand Viktoria Zizkov cu Viktoria Plzen. Antrenorul Cornel Talnar era sigur ca adversara s-a numit Viktoria Plzen.

„Cine? Noi? Cu Victoria Plzen“, a spus Talnar, cand a fost intrebat cu cine a jucat. Apoi, la aflarea vestii ca adversara se numea altfel, tehnicianul s-a mirat si a multumit ziaristilor pentru informatie. Fundasul Flavius Stoican considera ca numele adversarului nu conteaza foarte mult. „Cu Victoria Plzen. Nu? Noi asa stiam. Cel putin asa ni s-a spus. Asta e, bine ca am castigat. Nu are importanta adversarul. Am intalnit si o echipa din Coreea si o echipa destul debuna. A fost un antrenament reusit si am avut de invatat si din esecuri, si din victorii“, a declarat Stoican. Mijlocasul Ianis Zicu nu a reusit sa retina decat primele trei litere din numele adversarului de marti: „Am jucat cu o echipa din Cehia, de pe locul sase, care avea p si l la inceput. Plz si nu mai stiu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.