Cirstea este cel mai bine clasata romanca, ... Sorana Cirstea si coechipierele ei vor da piept cu Polonia si cu Serbia pentru a ajunge la barajul de accedere in Grupa Mondiala la tenis feminin.
Tragerea la sorti, cu ghinion pentru Romania in Fed Cup. Sortii de marti noapte au decis ca nationala de tenis feminin sa fie repartizata in grupa D a zonei euro-africane, alaturi de Polonia si Serbia.

Ana Ivanovic tocmai a jucat finala de la Australian OpenEchipa care se va clasa pe primul loc in grupa va disputa play-off-ul la sfarsitul saptamanii, dupa care, in aprilie, va avea de jucat barajul pentru accederea in Grupa Mondiala. Sansele fetelor noastre, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Simona Halep, de a trece de aceasta faza a grupelor sunt minime, avand in vedere ca Serbia a venit cu cele mai bune jucatoare, Ana Ivanovic, numarul doi mondial, si Jelena Jankovic, numarul patru mondial.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.