Fotbalistul roman a pierdut in fata brazilianului Kaka titlul de cel ma bun fotbalist strain din Italia.

Adrian Mutu a ratat din nou sansa de a castiga un premiu din partea Asociatiei Fotbalistilor din Italia, asa numitele "Oscaruri" ale Serie A, care se decerneaza in fiecare an.

Atacantul Fiorentinei a fost nominalizat la sectiunea cel mai bun "stranier" al anului 2007, alaturi de sudezul Zlatan Ibrahimovic (Inter Milano) si de brazilianul Kaka (AC Milan). Asa cum era de asteptat, ultimul s-a impus, trecandu-si in palmares si acest titlu, dupa ce anul trecut a castigat cam tot ce se putea castiga, inclusiv cele mai inalte distinctii individuale din fotbalul mondial, "Balonul de Aur" si FIFA Player of the Year".

La ceremonia desfasurata in sala "Auditorium", din Milano, Mutu l-a aplaudat pe Kaka, fiind fericit ca se afla totusi in primii trei straini din campionat, in conditiile in care in Serie A sunt cel putin 100 de jucatori de top din afara Italiei. Mutu a mai fost in cursa pentru acest titlu si in 2003, dupa un sezon de exceptie la Parma.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.