Doi oameni de fotbal din “lotul celor 10” au trecut ieri pe la DNA. Gigi Netoiu si impresarul Victor Becali.
Ultimul a incercat o noua smecherie, afirmand ca a intrat pentru ca a vazut masina prietenului sau si a considerat ca ar fi cazul sa-l salute. Daca Becali a stat doar 15 de minute in interiorul institutiei care provoaca frisoane unor oameni de fotbal, fostul actionar dinamovist a “avut treaba” mai bine de doua ore.

„Venim pe rand, cum ne cheama. Stiti cum era in '89, lotul Bobu-Postelnicu, asa venim si noi acum... in lotul Fotbal. Eu nu cred ca sunt niste acuzatii fondate. In al doilea rand, exista niste prevederi contractuale la venirea jucatorilor, intre parti, care trebuie respectate, iar transferurile care s-au facut la nivelul cluburilor sunt facute cu aprobarea Consiliului de Administratie. Deci nu putea un conducator sau altul sa semneze daca nu exista aprobarea Consiliului de Administratie. Daca vinzi un jucator cu o suta de mii, clubul si o alta societate care se ocupa cu asa ceva il vånd cu un milion, cred ca statul roman are de castigat. E un fenomen care se practica in tot fotbalul. In legatura cu spalarea de bani, nu stiu ce sa va spun, pentru ca eu nu am venit pentru asa ceva. Eu am venit in legatura cu transferul fotbalistilor la cluburi..."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.