Scandalul legat de cei trei pugilisti romani acuzati ca si-ar fi insusit unele produse dintr-un magazin din Chicago inca mai produce victime.

Suspendati pe viata din activitatea competitionala de catre federatia internationala, dar si de cea nationala, Bogdan Dinu, Roland Gavrila si Iulian Stan incearca in continuare sa-si faca dreptate, luna viitoare urmand sa fie rediscutat cazul lor.

Chiar si asa, cei trei au sanse egale cu zero sa prinda turneele de calificare la Olimpiada de la Beijing, din vara acestui an. Prea tarziu este si pentru Vasile Catea, seful delegatiei noastre de la Chicago, cunoscut arbitru international. Acesta a fost anuntat ca forul international nu l-a inclus pe lista brigazilor pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din cauza incidentului de la Campionatul Mondial de la Chicago.

„Pana pe 23 ianuarie s-au facut delegarile, iar eu nu am fost inclus. Am fost scos de pe lista din cauza acelui incident de la Chicago. Pe 15 februarie voi intra in discutie pentru anularea acelei sanctiuni, dar prea tarziu. Olimpiada am pierdut-o“, a explicat Vasile Catea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.