Consiliul de Conducere al Clubului Sportiv Rapid Bucuresti a decis ieri inceperea negocierilor cu S.C. Fotbal Club Rapid S.A. pentru incheierea unui act aditional la contractul de inchiriere a stadionului de catre aceasta societate.
Documentul trebuie sa prevada in principal o chirie lunara de 3.000 euro, extinderea duratei contractului la maximum 29 de ani, realizarea de catre F.C. Rapid a unor investitii in lucrari de consolidare a stadionului, in valoare 3 milioane de euro, plus plata costurile utilitatilor si serviciilor aferente activitatilor fotbalistice.

Altfel spus, Giulestiul va fi trecut, asa cum isi dorea George Copos, sub "plapuma" acestuia, atat conditiile financiare, cat si durata intelegerii fiind pe placul finantatorului rapidist. Acum se dovedeste faptul ca "santajul" din ultimele zile, cand Copos a anuntat - a "n"-a oara - ca se retrage din fotbal, a tinut la cei de la Clubul Sportiv Rapid (cel aflat sub patronajul Ministerului Transporturilor), care i-au facut pe plac fostului ministru, doar-doar acesta nu pleaca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.