Claudiu Niculescu ar putea pleca in zilele urmatoare, iar Lobont din vara. Stefan Radu a parasit cantonamentul lui Dinamo din Cipru si a mers, impreuna cu impresarii sai, la Roma. Dupa cateva ore de negocieri, fundasul central in varsta de 21 de ani s-a inteles cu Lazio, club care s-a aratat gata sa plateasca cinci milioane de euro pentru el. Transferul a fost anuntat de mai multe site-uri si publicatii si se poate perfecta in zilele urmatoare. „Nimeni nu e de neinlocuit. Se trateaza un transfer care poate fi cel mai mare din fotbalul romanesc. Va sosi in schimb un jucator de valoare, un strain”, a declarat Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

Luand in considerare faptul ca Stefan Radu era unul dintre cei mai buni jucatori ai campioanei, se poate spune ca Borcea si ceilalti conducatori dinamovisti si-au luat gandul de la participarea in Liga Campionilor si incearca acum sa recupereze banii investiti prin metoda clasica a vanzarii fotbalistilor. Vestea plecarii lui Stefan Radu i-a mahnit pe suporteri. „La Dinamo nu se doreste performanta, asta e clar. Pai sunt cinci sau sase actionari cu averi foarte mari si le lucesc ochii pentru cinci milioane de euro? In loc sa cumpere jucatori de cinci milioane, ne vand simbolurile. Rusine, mincinosilor”, a scris „Dannn”, pe site-ul oficial al fanilor ros-albi.

Conducatorii lui Dinamo ar vrea sa se desparta si de Claudiu Niculescu, un atacant fara motivatie. Simtind acest lucru, impresarii jucatorului au reusit sa atraga interesul lui Kaiserslautern. Din februarie, „Claugol” ar putea fi coleg de echipa la nemti cu Victoras Iacob. In fine, Bogdan Lobont ar putea parasi si el echipa dupa turneul final al Campionatului European. „Loby” are mai multe oferte din strainatate, iar neparticiparea lui Dinamo in grupele Ligii Campionilor ar putea fi un factor care sa determine plecarea.