Toanele senegalezului Mansour, care de la o zi la alta accepta sau refuza sa semneze cu Dinamo, l-ar putea costa scump pe acesta.
Dupa ce a reusit sa puna intr-o situatie neplacuta atat conducerea de la Poli, care vrea sa incaseze banii pe transferul lui, cat si pe cea a campionilor, care trebuie sa plateasca dar nu poate sa il foloseasca pe jucator, Mansour s-ar putea trezi in situatia de a fi nevoit sa plateasca bani grei clubului din Stefan cel Mare daca vrea sa plece in strainatate.

Timisorenii se prevaleaza de faptul ca dinamovistii au semnat intelegerea dintre cele doua cluburi pentru transferul senegalezului si nici nu vor sa auda de varianta returnarii sumei primite in schimbul sau, 500.000 de euro. „Cum sa nu ne dea bani, inapoi? S-au semnat niste hartii, exista un acord de transfer, deci totul este in regula. Dinamo poate sa faca ce crede de cuviinta cu el, sa-l suspende sau orice altceva”, a anuntat ieri Gheorghe Chivorchian, presedintele Comitetului Director al banatenilor. Intre timp, conducatorii dinamovisti au anuntat ca renunta definitiv la transferul lui Mansour, insa acesta are deja semnat un contract de transfer si un act aditional prin care se obliga sa semneze si angajamentul de joc cu echipa antrenata de Cornel Talnar. Astfel, daca va avea o oferta concreta din strainatate, asa cum sustine atacantul, clubul respectiv ar putea fi obligat sa se aseze la masa tratativelor cu oficialii alb-rosii, pentru a compensa investitia facuta de acestia in transferul sau de la Poli. Dinamovistii mai au si varianta de a-l suspenda pe senegalez.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.