Fundasul stelist Ionut Rada ar putea ajunge la Betis Sevilla, si nu la clubul cecen Terek Groznai, din prima liga din Rusia, care i-a facut deja o oferta

Potrivit Romania Libera, fundasul stelist Ionut Rada ar putea ajunge la Betis Sevilla, si nu la clubul cecen Terek Groznai, din prima liga din Rusia, care i-a facut deja o oferta. Se vehiculeaza ca valoarea transferului la gruparea andaluza ar fi de doua milioane de euro, jucatorul urmand a primi un salariu de 350.000 de euro pe an. Rada declara ca este pregatit pentru Betis, chiar a invatat si spaniola de la portarul Zapata, insa nestiind nimic despre un posibil transfer, prefer sa nu isi faca iluzii.

Lacatus afirma ca "ar fi spre binele jucatorului si al clubului. Rada a jucat pana acum si a facut-o bine, insa plecarea lui ar fi o sansa pentru un alt fundas central sa intre sa joace. Transferul sau ar fi bun si pentru club, si pentru viitorul jucatorului. Rada s-ar adapta cu usurinta in fotbalul spaniol. Este puternic in duelurile aeriene, are un bun joc de cap si la marcaj. Este un jucator foarte puternic, insa nu are prea multa viteza. Oricum, daca il doresc cu adevarat cei de la Betis, ar trebui sa se grabeasca pentru ca pana la finalul perioadei de transferari mai este doar o saptamana", citeaza Romania Libera.

Presa spaniola abunda de amanunte privind iminenta transferului lui Rada. Publicatia “Estadio Deportivo” a titrat: “Betis il doreste pe gigantul de 1,90 m”, in timp ce “As” a amintit ca Betis s-a interesat de situatia stelistului pe perioada stagiului de pregatire de la Oliva Nova.

“Sunt dispus sa ma transfer la Betis. Oficial, nu mi s-a spus nimic, asa ca prefer sa nu-mi fac iluzii. Nu depinde de mine, de aceea sunt in asteptare. Singurul lucru pe care pot sa-l spun este ca vreau sa joc la Betis, nu am nici o in doiala. Ar fi o mare sansa pentru mine. Stiu ca Betis a remizat cu Huelva in ultimul meci si ca este intr-o situatie complicata”, a declarat Rada, pentru Click.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.