Francezul Jo-Wilfried Tsonga a realizat marea surpriza a zilei de ieri, calificandu-se in finala dupa ce l-a invins cu 6-2, 6-3, 6-2 pe numarul doi mondial, spaniolul Rafael Nadal.
Tsonga (22 de ani) isi va afla adversarul din finala in aceasta dimineata, cand se va disputa cealalta semifinala, intre elvetia­nul Roger Federer si sarbul Novak Djokovici. La feminin, in finala tur­neului de simplu vor juca Ana Iva­novici (Serbia) si Maria Sarapova (Rusia). In semifinale, Ivanovici a invins-o pe slovaca Daniela Hantuchova, scor 0-6, 6-3, 6-4, in timp ce Sarapova a trecut de sarboaica Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-1.

In competitia juniorilor de la Australian Open, romanca Simona Ha­lep s-a calificat in semifinalele com­pe­titiei de simplu dupa ce a invins-o in sferturi pe principala favorita a com­petitiei, rusoaica Anastasia Pavlu­cenkova, cu scorul de 6-2, 6-3.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.