Ros-albastrii si-au prezentat ieri cele cinci achizitii, Gigi Becali anuntand clar: "Daca vor confirma, vor ramane, daca nu, la revedere!"
Steaua si-a prezentat ieri cele cinci achizitii ale iernii: Habib Habibou, Dino Eze, Andres Augusto Mendoza Azevedo, Jose Alcides Moreno Mora si Dayro Mauricio Moreno Galindo. Francezul Habib Habibou (20 de ani) a venit de la Charleroi, mijlocasul nigerian Dino Eze (23 de ani) de la Gloria Buzau, atacantul peruan Andres Augusto Mendoza Azevedo (29 de ani) de la Metalurg Donetk, atacantul Jose Alcides Moreno Mora (26 de ani) de la Independiente si atacantul Dayro Mauricio Moreno Galindo (22 de ani) de la Once Caldas, ultimii doi fiind jucatori columbieni. Adrian Ilie a facut publice detaliile contractuale cu cluburile de la care acestia au venit: Habibou a fost cedat de Charleroi pana in vara cu optiune de cumparare, Dino Eze a semnat pe patru ani, Andres Mendoza pe doi ani si jumatate, Dayro Moreno pe patru ani si jumatate, iar Jose Moreno a semnat un contract pe sase luni cu optiune de prelungire. Habibou va purta pe tricou numarul 11, Dino Eze - numarul 26, Andres Mendoza - numarul 29, Dayro Moreno - numarul 27, iar Jose Moreno numarul 22.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.