FRF nu va comercializa nici un tichet de categoria I pentru Euro 2008, acestea, 2075 la numar, urmand sa mearga la sponsori, parteneri si angajati * Vanzarea pentru "plebe"se face intre 28 ianuarie si 7 februarie
FRF a anuntat ieri numarul de bilete pe care UEFA le-a alocat forului fotbalistic romanesc pentru meciurile Campionatului European 2008, care va avea loc la vara in Austria si Elvetia. Anuntul de ieri al lui Mircea Sandu a adus doua noutati. In primul rand, FRF se va ocupa de vanzarea tichetelor, si nu o agentie de turism, asa cum se stabilise initial, apoi, scandalos, nici un bilet din categoria I, adica cele mai bune, dintre cele primite de la UEFA, nu va fi scos la vanzare, urmand sa fie oferite partenerilor, sponsorilor si angajatilor federatiei. Iar acestea sunt peste 600 la fiecare dintre cele trei meciuri ale Romaniei in grupa, in total 2075. Cele mai multe vor merge catre cluburile afiliate la FRF, adica vreo 200, fiindca de acolo isi ia Nasul voturile pentru a ramane etern in functie.

Mircea Sandu a anuntat ieri ca UEFA a alocat FRF un total de 18.706 de bilete pentru meciurile pe care echipa nationala le va disputa in vara la Campionatul European din Austria si Elvetia, numarul acestora putand creste cu 5 procente in cazul in care forul european nu ia masuri de siguranta speciale. Pe partide, sunt 6535 pentru jocul cu Franta, 6535 pentru cel cu Italia si 5667 pentru cel cu Olanda. Acestea sunt impartite pe categorii, dar cum cele de VIP nu vor ajunge la marele public, nu vom insista asupra lor, spunand doar ca 55% dintre bilete vor ajunge la suporterii obisnuiti, 15% la membrii delegatiei oficiale si 30% la sponsori si parteneri. Un pachet de categoria a doua care permite accesul unei persoane la toate cele trei meciuri costa 80 de euro, la care se adauga 10 euro costuri de operare, plus comisionul bancar si costul de expeditie, ultimele doua neprecizate. La categoria a III-a, un pachet este 45 de euro, plus toate celelalte taxe. Mircea Sandu a precizat ca biletele le va vinde chiar FRF, care va deschide un birou cu acest scop, dar si pe site-ul www.biletefotbalonline.ro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.