Ioan Becali n-a izbutit sa vanda niciunul dintre fotbalistii scosi la mezat de varul Gigi, latifundiarul nereusind sa-si refaca bugetul.
Dayro Moreno, al treilea atacant sud-american acontat in aceasta iarna de Steaua, a ajuns aseara in Romania. Fotbalistul columbian in varsta de 22 de ani a fost transferat de la gruparea Once Caldas, pentru doua milioane de dolari, si va semna astazi un contract pe patru ani si jumatate cu gruparea din Ghencea. Dayro Moreno, Jose Moreno si Andres Mendoza vor fi prezentati oficial astazi. Adrian Ilie si-a vazut astfel visul cu ochii, ducand la indeplinire planul de a revitaliza atacul „ros-albastrilor”, care s-a facut de ras in sezonul de toamna.

Dupa transferurile efectuate in aceasta iarna, plus revenirile lui Ghionea, Mirel Radoi si Mihaita Plesan, „ros-albastrii” se pot prezenta la meciurile din primavara cu o formula radical schimbata fata de asta-toamna.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.