Selectionerul Victor Piturca a declarat ieri ca este impresionat de inceputul de an al lui Adrian Mutu, dar spune ca pentru a spera la Balonul de Aur acesta trebuie sa castige campionatul Italiei si sa duca Romania in semifinalele Campionatului European.

"Mutu are un inceput de an foarte bun. Sper ca anul acesta sa fie apogeul carierei lui. Normal ca se poate gandi la castigarea Balonului de Aur, dar pentru asta are nevoie de performante. Trebuie sa castige campionatul Italiei si sa ne duca in semifinalele Campionatului European. Daca va reusi aceste lucruri, se poate gandi la Balonul de Aur", a spus Piturca.

Selectionerul si-a reafirmat opinia in privinta viitorului lui Mutu: "Raman la ideea ca el ar trebui sa plece la o echipa mai mare decat Fiorentina. Merita cu prisosinta sa joace la o echipa mare din Europa, unde ar putea face mai multe performante".

In primele doua meciuri ale sale din 2008, Mutu a marcat trei goluri pentru Fiorentina, doua in jocul cu Parma, din etapa a 18-a a Serie A, si unul in partida cu Torino, din runda cu numarul 19 a campionatului italian, in care a obtinut doua lovituri de pedeapsa. In clasamentul golgheterilor din Serie A, Mutu se afla pe locul 3, cu 12 reusite, fiind devansat de Ibrahimovic si Trezeguet, care au cate 13 goluri, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.