Divort cu nabadai la Rapid. Mariajul de mai bine de zece ani dintre giulesteni si Marius Maldarasanu s-a destramat si s-a lasat cu scandal. Cum in fotbal nu prea se ajunge la tribunal, declaratiile otravite sunt cele mai obisnuite arme.

Dupa ce Mircea Rednic l-a luat peste picior pe fotbalist - e adevarat, ca reactie la acuzatie lui - si i-a spus ca la Besiktas a fost pe post de “bananier”, Maldarasanu a lasat mistoul la o parte si a trecut la amenintari serioase.

“Nu cred ca am fost doar un bananier la Besiktas. S-a intamplat sa fie o conjunctura nu tocmai favorabila, deoarece am jucat doar trei meciuri. Atunci venisem dupa un tur de campionat in care am dominat tot cu Rapidul. Sa nu mai spuna el asta despre mine, pentru ca si eu pot spune ce comisioane a luat din transferuri. Dupa ce am plecat eu, i-a adus pe Makinwa, Muzinga sau Bisconti, jucatori de care nimeni nu stia si care nu au facut nimic la Rapid”, a atacat mijlocasul.

Marius Maldarasanu era unul dintre simbolurile actuale ale Rapidului. De cealalta parte, Mircea Rednic nu a fost dorit de fani din cauza comportamentului sau de pe vremea cand antrena pe Dinamo. “Nu are cum sa mai intre in sufletul lor dupa cate a facut. Nu a fost deloc corect”, a mai spus Malda.

In varsta de 33 de ani, fotbalistul si-a gasit rapid un nou angajament. S-a dus la FC Brasov sub comanda lui Razvan Lucescu, un antrenor cu care are o relatie deosebita. “Este ceva extraordinar ce am reusit sa facem la Brasov. Ma bucur enorm ca Marius a ales sa lucreze cu noi. in mod cert nu va regreta, pentru ca la Brasov s-a creat o adevarata familie, este multa liniste si ne putem face treaba asa cum trebuie. in mod clar, o data cu venirea lui la Brasov, ne apropiem si mai tare de ceea ce ne-am propus. Abia astept sa vina si sa se alature echipei la antrenamente”, a fost reactia lui Lucescu jr.

Fanii il sustin pe Marius

Cel mai cunoscut suporter al Rapidului, Gigi Corsicanu, ne-a marturisit ca fanii le-au sugerat conducatorilor sa nu se desparta de Maldarasanu. “El a facut foarte mult pentru Rapid si noi o sa-l sustinem. Disputa pe care el a avut-o cu Rednic este problema lor. Pe noi ne deranjeaza scandalurile. Nu vrem sa existe, pentru ca afecteaza clubul Rapid. Nici Rednic nu este un sfant acum. Sa vedem ce va face jucatorul asta de 34 de ani, pentru ca pe Despotovic nu l-a adus el la echipa. Copos a insistat pentru el”, ne-a declarat Gigi Corsicanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.