Internationalul roman a marcat golul victoriei Fiorentinei la Torino (2-1), al 12-lea in acest sezon, dintr-un penalty cam „de duzina“.
Adrian Mutu a marcat din nou decisiv pentru Fiorentina, care a cistigat cu 2-1 meciul cu AC Torino, insa penalty-ul obtinut si transformat cu „scarita“ de roman a fost dur criticat de adversari. Prin aceasta victorie, formatia din Florenta ocupa locul 4 in clasamentul din Serie A, cu 34 de puncte, la doar doua de Juventus, care avea insa un meci mai putin disputat. De remarcat ca primul gol a fost marcat de Vieri tot dintr-un penalty obtinut de Mutu, care a fost nevoit sa se apere de statutul de „circar“ impus de torinezi.

„Eu nu sint un cascador, nu ma prefac, nu am furat nimic, nu ma arunc in careu. Am fost faultat, iar acest lucru era evident“, a declarat Mutu referitor la acuzatiile presedintelui lui Torino, Urban Cairo, ca a obtinut incorect cele doua penalty-uri pentru Fiorentina. Oficialul echipei a afirmat ca al doilea penalty a fost unul „scandalos“: „Al doilea penalty a fost absurd si socant! Maniera in care arbitrii ne-au tratat a fost incredibila! Imi pare rau ca aceste lucruri s-au petrecut intr-un meci cu Fiorentina, deoarece sintem infratiti cu ei si nu imi convine ca spun aceste lucruri“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.