Ranko Despotovic este vazut ca un inlcuitor perfect pentru Mazilu si omul care poate face ca Rapid sa treaca de CFR si sa castige titlul in Liga I. Altfel, Rapid a efectuat ieri dimineata vizita medicala la INMS, absentii fiind Danut Perja, accidentat, si Romeo Stancu, pus pe lista de transferari.

Portarul Danut Coman spera ca Despotovic sa ajute echipa la fel de mult ca Mazilu, jucator transferat saptamana trecuta la echipa ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk. "Daca George Copos l-a vazut si l-a transferat inseamna ca este un jucator valoros. Din ce stiu si eu, Ranko a fost golgeterul echipei acolo, e un jucator foarte bun si sper sa ne ajute asa cum a facut-o si Mazilu de foarte multe ori. El este profesionist si sunt sigur ca se va adapta foarte bine la Rapid", a spus Coman.

"Nu este diferenta mare, cinci puncte fata de CFR. Normal, clujenii au prima sansa, dar mai este partida directa, mai sunt si alte etape. Sper ca pana la finalul campionatului sa ii depasim in clasament", a adaugat portarul rapidist.